ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ Ε.Ε.Λ. ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ & ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ

Αναδημοσίευση από kirkinews.gr

26 Οκτωβριου 2014 / της ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ 

 (ΦΩΤΟ: )

Αναπόφευκτη και αναμενόμενη φαντάζει η ‘’κωλοτούμπα’’ που οπωσδήποτε θα κάνουν (αν και δοκιμαστικά έχουν κάνει ήδη ), οι τοπάρχες Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης και Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάκρου, στο θέμα της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στη θέση Πλατύ Χωράφι Σπάτων. Ζητούμενο είναι αν θα επιλέξουν την ομαλή και ανώδυνη προσγείωση ή την επώδυνη και τραυματική  βασισμένη στην ισχυρογνωμοσύνη με την οποία κινήθηκαν έως τώρα.

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου η ιατρική τριάς της ελάσσονος μειοψηφίας, Χριστόπουλος, Μαυρουδής, Βουδούρης, έχουν ήδη στρώσει δίχτυ ασφαλείας, ενώ ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ανδρέας Βασιλόπουλος έχει στρώσει ταπί, για την ομαλή προσγείωση του δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη, μέσω δημοσιευμάτων τους.

Απομένει πλέον στον κ. Πιστικίδη να αποφασίσει αν θα επιλέξει να κάνει το σάλτο μορτάλε προστατευμένος απ’ όλες τις πλευρές ή θα προτιμήσει να πηδήξει χωρίς προστατευτικά μέσα, με κίνδυνο την ανώμαλη προσγείωση με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ίδιο.

Επικεντρώνουμε στην επισήμανση, διότι το να ισχυρίζεται (ο δήμαρχος) ότι δεν υπάρχει βελτιωμένη μελέτη του έργου, (ενώ ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος, είναι ένας απ’ τους πολλούς που γνωρίζουν ότι υπάρχει και την έχουν δει και διαβάσει), στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, θα του γυρίσει μπούμερανγκ όταν δημοσιοποιηθεί από συμβούλους της μειοψηφίας που την έχουν ανά χείρας.

Ούτε μπορεί να αγνοηθούν οι υπουργικές αποφάσεις, τα ΦΕΚ και οι αναρτήσεις στη Δι@ύγεια, επί του σοβαρού και αναγκαίου έργου υποδομής όπως ο βιολογικός καθαρισμός των δύο δήμων και του νότιου τμήματος του δήμου Παλλήνης που προχωρά και τα βαρύτατα πρόστιμα που θα πέσουν στις πλάτες των δημοτών λόγω έλλειψης του τόσο σπουδαίου έργου υποδομής, όσες ενστάσεις κι αν ετοιμάζουν ο κ. Πιστικίδης με τον κ. Μάρκου.

Όσο για το δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου, μπορεί να μη έχει τόσα προστατευτικά μέτρα μέσω δημοσιευμάτων απ’ τη μειοψηφία του δήμου του, για την αριστοτεχνικά εκτελεσμένη κωλοτούμπα που υποχρεούται να εκτελέσει, αλλά και μόνη η μη εκβολή του αγωγού στη Λούτσα, που πιθανότατα θα συνδεθεί με τον αγωγό του ΚΕΛ Μεσογείων άσχετα με τις χλιαρές τοπικές αντιρρήσεις, του δίνει αέρα αναίμακτης εκτέλεσης του πηδήματος.

Κι επειδή η έννοια ‘’κωλοτούμπα’’ στην πολιτική δεν αρέσει σε κανένα, οφείλουμε να θυμίσουμε ότι οι καλοεκτελεσμένες κωλοτούμπες, κυρίως όταν γίνονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, όπως στον αθλητισμό έτσι και στην πολιτική σκηνή χειροκροτούνται ξέφρενα, ιδίως όταν ανήκουν σε υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.

Shortlink : http://wp.me/p45KhX-3C

Tagged with: , , , , ,
Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Επικοινωνία
Για απορίες ή συμμετοχή επικοινωνήστε με το e-mail μας viologikoskatharismosspata@gmail.com Ακολουθήστε μας στο twitter στο @viologikoskatha
Ετικέτες
Άννα Ραφτοπούλου Αγγελική Ραγκούση Αμαλία Τόκα Βαγγέλης Μπουρνούς Βασίλης Πιστικίδης Βλάχος Γαργαλιάνοι Γιάννης Σγουρός Γιώργος Γαβρίλης Γιώργος Γκινοσάτης Γιώργος Κουλοχέρης Γιώργος Μπέκας Δήμος Κορωπίου Δήμος Μαρκοπούλου Δήμος Παλλήνης Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου Δήμος Σπάτων-Αρτέμ Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου. Δημήτρης Πνευματικάτος Δημήτρης Στάμου Διυπουργική Επιτροπή Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής ΕΣΠΑ ΕΥΔΑΠ Ευάγγελος Μαυρουδής Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ηράκλειο Θανάσης Μαργέτης ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι Κομισιόν Κορωπί Κρήτη Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης Κώστας Λιανός Λακαθέλα Μαρία Ζήση Μαρία Λοϊζίδου Μαρκόπουλο Νίκος Κρόκος Πάτρα Πέτρος Πουλάκης Πέτρος Φιλίππου Παιανία Παλλήνη Περιφέρεια Αττικής Περιφερειάρχης Αττικής Πλατύ Χωράφι Ποθουλάκης Ραφήνα Ρόδος Σπάτα-Αρτέμιδα Σταύρος Κατραμάδος Σωτήρης Γιαννάτος Τριάντης Τυράκης ΥΠΕΚΑ ΧΥΤΑ Χρήστος Μάρκου Χρήστος Σερέτης Χρήστος Τσαντήλας Ψυττάλεια αποτελέσματα αστοχία βίντεο βιολογικός καθαρισμός δίκτυο αποχέτευσης δημοτικό συμβούλιο επιπτώσεις επιχειρήματα ευρωπαϊκή επιτροπή λιμάνι παρασκήνιο προβλήματα πρόστιμα συνέντευξη τύπου

Εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνεται ενημερώσεις από αυτό το blog.

Join 77 other followers

%d bloggers like this: